عابدینی, نعیمه, نصیرپور, علی, ناطقی, لیلا (2017). اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس. , 14(66), 260-249.
نعیمه عابدینی; علی نصیرپور; لیلا ناطقی. "اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس". , 14, 66, 2017, 260-249.
عابدینی, نعیمه, نصیرپور, علی, ناطقی, لیلا (2017). 'اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس', , 14(66), pp. 260-249.
عابدینی, نعیمه, نصیرپور, علی, ناطقی, لیلا اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس. , 2017; 14(66): 260-249.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,464
PDF Download16,059,650