رفتنی امیری, زینب, اثنی عشری, مریم, فرهمندفر, رضا (2017). اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. , 14(66), 304-293.
زینب رفتنی امیری; مریم اثنی عشری; رضا فرهمندفر. "اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج". , 14, 66, 2017, 304-293.
رفتنی امیری, زینب, اثنی عشری, مریم, فرهمندفر, رضا (2017). 'اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج', , 14(66), pp. 304-293.
رفتنی امیری, زینب, اثنی عشری, مریم, فرهمندفر, رضا اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج. , 2017; 14(66): 304-293.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,799,285
PDF Download15,997,902