امینی سرتشنیزی, رقیه, حسینی, هدایت, امیری, زهره, کمیلی, رزیتا, عظیمی, ماهرو (2017). بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم. , 14(66), 174-165.
رقیه امینی سرتشنیزی; هدایت حسینی; زهره امیری; رزیتا کمیلی; ماهرو عظیمی. "بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم". , 14, 66, 2017, 174-165.
امینی سرتشنیزی, رقیه, حسینی, هدایت, امیری, زهره, کمیلی, رزیتا, عظیمی, ماهرو (2017). 'بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم', , 14(66), pp. 174-165.
امینی سرتشنیزی, رقیه, حسینی, هدایت, امیری, زهره, کمیلی, رزیتا, عظیمی, ماهرو بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم. , 2017; 14(66): 174-165.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,461
PDF Download16,059,647