هادیان, مجتبی, قیافه داودی, مهدی (2017). تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت. , 14(66), 103-95.
مجتبی هادیان; مهدی قیافه داودی. "تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت". , 14, 66, 2017, 103-95.
هادیان, مجتبی, قیافه داودی, مهدی (2017). 'تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت', , 14(66), pp. 103-95.
هادیان, مجتبی, قیافه داودی, مهدی تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت. , 2017; 14(66): 103-95.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,879,874
PDF Download16,061,068