موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین (2017). بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن. , 14(66), 163-157.
سارا موحد; حسین احمدی چناربن. "بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن". , 14, 66, 2017, 163-157.
موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین (2017). 'بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن', , 14(66), pp. 163-157.
موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آن. , 2017; 14(66): 163-157.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,851
PDF Download16,067,885