شهیدی, بهاره, کلانتری, مریم, بوستانی, ساره (2017). تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی. , 14(66), 72-63.
بهاره شهیدی; مریم کلانتری; ساره بوستانی. "تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی". , 14, 66, 2017, 72-63.
شهیدی, بهاره, کلانتری, مریم, بوستانی, ساره (2017). 'تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی', , 14(66), pp. 72-63.
شهیدی, بهاره, کلانتری, مریم, بوستانی, ساره تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی. , 2017; 14(66): 72-63.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,464
PDF Download16,059,650