روشن ضمیر مشهدی, مریم, رجایی, پیمان, احمدی چناربن, حسین (2017). تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده. , 14(66), 84-75.
مریم روشن ضمیر مشهدی; پیمان رجایی; حسین احمدی چناربن. "تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده". , 14, 66, 2017, 84-75.
روشن ضمیر مشهدی, مریم, رجایی, پیمان, احمدی چناربن, حسین (2017). 'تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده', , 14(66), pp. 84-75.
روشن ضمیر مشهدی, مریم, رجایی, پیمان, احمدی چناربن, حسین تاثیر صمغ‌های پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده. , 2017; 14(66): 84-75.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,852
PDF Download16,067,885