احمدی بلوطکی, معصومه, ناصحی, بهزاد (2017). بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری. , 14(66), 334-325.
معصومه احمدی بلوطکی; بهزاد ناصحی. "بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری". , 14, 66, 2017, 334-325.
احمدی بلوطکی, معصومه, ناصحی, بهزاد (2017). 'بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری', , 14(66), pp. 334-325.
احمدی بلوطکی, معصومه, ناصحی, بهزاد بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری. , 2017; 14(66): 334-325.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,877,464
PDF Download16,059,650