Number of Articles: 20

تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی

Pages 1-14

علیرضا اردکانی; حمید توکلی‌پور; نفیسه جهانبخشیان

تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده

Pages 15-30

سهیل ریحانی پول; سکینه یگانه; شبنم حقیقت خواجوی; محمد خلیلی

بهینه‌سازی ویژگی‌ عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا

Pages 31-47

هانیه رضایی برزانی; نفیسه زمین دار

مطالعه اثر حرارت‌دهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج

Pages 50-62

سیدرامین رفیعایی; نفیسه زمین دار

ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

Pages 63-79

شریف قربانی; سارا جعفریان; مهدی شریفی سلطانی; لیلا روزبه نصیرایی

بررسی‎ ‎اثر تیمار حرارتی فرادما (‌UHT‌) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد

Pages 80-95

مسعود قربانی; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری; علی مویدی; فرهاد گراوند

امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه

Pages 99-118

مرتضی جمشید عینی; حمید توکلی‌پور; رضوان موسوی ندوشن; محسن مختاریان

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا

Pages 119-129

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی

Pages 130-143

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس‌ مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپک‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه‌ پرتقال طی انبارمانی

Pages 144-154

مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی; خلیل دلفان حسن زاده

مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینه‌کردن ویتامین D3

Pages 155-171

Sedigheh Yazdanpanah; مونا قربانی نژاد

ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Pages 172-184

نرگس Narges; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل

Pages 185-200

فاطمه طاهری; علیرضا صادقی; سید مهدی جعفری; سارا شهریاری; مریم زارعلی

ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران

Pages 201-212

فهیمه فرجی; سید احمد شهیدی; نبی شریعتی فر; محمد احمدی

غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن

Pages 213-226

علیرضا وسیعی; محبوبه سرابی; فرشته فلاح; سیدعلی مرتضوی

بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری

Pages 227-237

فاطمه کریمی; محمد حسین عزیزی; سهراب معینی; محمد کریمی; رکسانا موگویی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله

Pages 238-253

احمد پدرام نیا; سحر ذکائیان; مهدی جلالی

بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی

Pages 254-269

نرگس میر; غلامحسین حقایق; محمد امین میری; بهاره صحرائیان

بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر لیقوان

Pages 270-282

مهدی حسین‌زاده; صمد وجدی حکم‌آباد; جلیل خندقی

تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله

Pages 283-297

محمد جوکی; سارا جعفریان; محمدجواد شکوری; مهدیس جمشیدی طهرانیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,383
PDF Download15,968,742