فرجی, فهیمه, شهیدی, سید احمد, شریعتی فر, نبی, احمدی, محمد (2025). ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران. , 22(158), 201-212. doi: 10.22034/FSCT.22.158.201
فهیمه فرجی; سید احمد شهیدی; نبی شریعتی فر; محمد احمدی. "ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران". , 22, 158, 2025, 201-212. doi: 10.22034/FSCT.22.158.201
فرجی, فهیمه, شهیدی, سید احمد, شریعتی فر, نبی, احمدی, محمد (2025). 'ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران', , 22(158), pp. 201-212. doi: 10.22034/FSCT.22.158.201
فرجی, فهیمه, شهیدی, سید احمد, شریعتی فر, نبی, احمدی, محمد ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران. , 2025; 22(158): 201-212. doi: 10.22034/FSCT.22.158.201
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,445
PDF Download15,998,434