میر, نرگس, حقایق, غلامحسین, میری, محمد امین, صحرائیان, بهاره (2025). بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی. , 22(158), 254-269. doi: 10.22034/FSCT.22.158.254
نرگس میر; غلامحسین حقایق; محمد امین میری; بهاره صحرائیان. "بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی". , 22, 158, 2025, 254-269. doi: 10.22034/FSCT.22.158.254
میر, نرگس, حقایق, غلامحسین, میری, محمد امین, صحرائیان, بهاره (2025). 'بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی', , 22(158), pp. 254-269. doi: 10.22034/FSCT.22.158.254
میر, نرگس, حقایق, غلامحسین, میری, محمد امین, صحرائیان, بهاره بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی. , 2025; 22(158): 254-269. doi: 10.22034/FSCT.22.158.254
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,449
PDF Download15,998,435