پدرام نیا, احمد, ذکائیان, سحر, جلالی, مهدی (2025). ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله. , 22(158), 238-253. doi: 10.22034/FSCT.22.158.238
احمد پدرام نیا; سحر ذکائیان; مهدی جلالی. "ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله". , 22, 158, 2025, 238-253. doi: 10.22034/FSCT.22.158.238
پدرام نیا, احمد, ذکائیان, سحر, جلالی, مهدی (2025). 'ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله', , 22(158), pp. 238-253. doi: 10.22034/FSCT.22.158.238
پدرام نیا, احمد, ذکائیان, سحر, جلالی, مهدی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله. , 2025; 22(158): 238-253. doi: 10.22034/FSCT.22.158.238
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,437
PDF Download15,998,429