اردکانی, علیرضا, توکلی‌پور, حمید, جهانبخشیان, نفیسه (2025). تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی. , 22(158), 1-14. doi: 10.22034/FSCT.22.158.1
علیرضا اردکانی; حمید توکلی‌پور; نفیسه جهانبخشیان. "تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی". , 22, 158, 2025, 1-14. doi: 10.22034/FSCT.22.158.1
اردکانی, علیرضا, توکلی‌پور, حمید, جهانبخشیان, نفیسه (2025). 'تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی', , 22(158), pp. 1-14. doi: 10.22034/FSCT.22.158.1
اردکانی, علیرضا, توکلی‌پور, حمید, جهانبخشیان, نفیسه تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی. , 2025; 22(158): 1-14. doi: 10.22034/FSCT.22.158.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,432
PDF Download15,998,428