Number of Articles: 20

بررسی سطوح مختلف عصاره شاهدانه بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست آلوئه ورا

Pages 1-11

فاطمه تیمورمقدم; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی

بررسی خصوصیات فیتوشیمایی زرین‌گیاه (Dracocephalum kotschyi): کاربرد آن به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو کیک فنجانی در طول نگهداری در دمای پایین

Pages 12-29

عبدالله همتیان سورکی; هانیه پاسالار; عسکر غنی; فرزانه کیانی

بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری

Pages 30-41

معصومه صیادی; اکرم آریان فر; علی محمدی ثانی; زهرا شیخ الاسلامی

تاثیر عصاره دانه سفالاریای سوری (Cephalaria syriaca L.)، تولید شده در تاریخ‌های کاشت و شرایط آبیاری مختلف بر کیفیت نوشیدنی کفیر

Pages 42-55

منصوره سلیمانی فرد; امیر رحیمی; سینا سیاوش مقدم; مهدی قیاسی; جلنا پوپویچ جوردژویچ; افشین چاره‌خواه

استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست ماهی هوور (Thunnus tonggol )

Pages 56-74

پریسا feizi; علیرضا سالارزاده

مطالعه فیلم دولایه زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پروتئین هیدرولیزشده و تاثیر آن در ماندگاری میگوی ببری سبز

Pages 75-93

امیر قلندری; لاله رومیانی

استفاده از استارتر انکپسوله جهت تهیه پودر ماست نیمه آماده: بررسی سرعت تخمیر و خصوصیات حسی ماست قالبی در طول زمان

Pages 94-111

علی معتمدزادگان; هدا فهیم; مجتبی اصغر نژاد; مریم نوذری; علی باقری; صدیقه مزینانی

بهینه‌سازی تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فنولی عصاره استخراج شده از برگ شمعدانی عطری

Pages 115-124

مصطفی حسین آبادی; محسن وظیفه دوست; امیر حسین الهامی راد; زهره دیدار; بهاره حاجی رستملو

ارزیابی ارزش غذایی و ویژگی‌های فیتوشیمیایی گیاه اسفناج (Spinacia oleraceae L.) در رویشگاه‌های مختلف استان خوزستان

Pages 125-142

الناز جعفری; مریم کلاهی; رویا آزادی; الهام محجل کاظمی

بررسی اثر استخراج آبی-آنزیمی با استفاده از آنزیم های سلولاز و پپسین بر ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص فیزیکو شیمیایی روغن کنجد

Pages 143-160

زینب ظاهری عبده وند; مریم کلاهی; محمد جواهریان; محمد صباییان

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین جوانه کلم بروکلی هیدرولیز شده به روش هیدرولیز آنزیمی

Pages 161-179

امین جرجانی; لیلا نجفیان; محمد فارسی; سید احمد شهیدی

بررسی ساختار و فعالیت آنتی‌اکسیدانی کربوهیدرات خالص‌شده از ریشه گیاه Amygdalus elaeagnifolia Spach

Pages 180-191

الهام احمدی جویباری; مهدی مریدی فریمانی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز

Pages 192-212

رقیه کاظمی کلاکی; لیلا نجفیان; رضا دین پناه

بهینه سازی زمان استحصال تقطیری در محصولات دارویی و صنعتی تحت شرایط کروماتوگرافی-طیف سنجی و مبنی بر پروفایل شیمیایی ترکیبات

Pages 213-227

رضا شاه حسینی

بررسی تاثیر بهبوددهنده آنزیمی بر کمیت و کیفیت کلوچه سنتی زابلی بر پایه آرد گندم سن‌زده با درجه استخراج متفاوت

Pages 230-423

نرگس میر; بهاره صحرائیان

بررسی ویژگی‌‌های شیمیایی و فعالیت ضد‌میکروبی اسانس درمنه کپه داغی بر باکتری‌‌های عامل بیماری های عفونی در شرایط برون‌تنی

Pages 243-254

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد; پریسا قاسمی

اثر موم زنبور عسل و ژل آلوئه‌ورا همراه با نانو امولسیون میخک (Syzygium aromaticum) و اسید سالیسیلیک بر عمر قفسه‌ای و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa)

Pages 255-277

کیمیا نجفی ورنژاد; سپیده کلاته جاری; مریم قراچورلو

اثر ضدمیکروبی و برهمکنش عصاره آبی انجبار بر تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی

Pages 278-289

بهروز علیزاده بهبهانی; محمد گلباشی; علا الهاشمی

بهینه سازی استخراج سلولز از باگاس نیشکر و مقایسه کمیت و کیفیت آن با سایر منابع ضایعاتی سلولز

Pages 290-306

پویا رضوانی; علی فروهر; حامد صابریان

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ژله تولید شده از پکتین استخراج شده از تفاله انگور رسیده و نارس در شرایط بهینه به روش سنتی و فراصوت

Pages 307-318

کیانوش وکیلیان; leila Nateghi; صبا بلقیسی; لادن رشیدی; محمد رضا وفایی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,043
PDF Download15,970,965