وکیلیان, کیانوش, Nateghi, leila, بلقیسی, صبا, رشیدی, لادن, وفایی, محمد رضا (2025). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ژله تولید شده از پکتین استخراج شده از تفاله انگور رسیده و نارس در شرایط بهینه به روش سنتی و فراصوت. , 22(166), 307-318. doi: 10.48311/fsct.2025.84042.0
کیانوش وکیلیان; leila Nateghi; صبا بلقیسی; لادن رشیدی; محمد رضا وفایی. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ژله تولید شده از پکتین استخراج شده از تفاله انگور رسیده و نارس در شرایط بهینه به روش سنتی و فراصوت". , 22, 166, 2025, 307-318. doi: 10.48311/fsct.2025.84042.0
وکیلیان, کیانوش, Nateghi, leila, بلقیسی, صبا, رشیدی, لادن, وفایی, محمد رضا (2025). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ژله تولید شده از پکتین استخراج شده از تفاله انگور رسیده و نارس در شرایط بهینه به روش سنتی و فراصوت', , 22(166), pp. 307-318. doi: 10.48311/fsct.2025.84042.0
وکیلیان, کیانوش, Nateghi, leila, بلقیسی, صبا, رشیدی, لادن, وفایی, محمد رضا بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ژله تولید شده از پکتین استخراج شده از تفاله انگور رسیده و نارس در شرایط بهینه به روش سنتی و فراصوت. , 2025; 22(166): 307-318. doi: 10.48311/fsct.2025.84042.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,023
PDF Download16,004,588