صیادی, معصومه, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی, علی, شیخ الاسلامی, زهرا (2025). بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری. , 22(166), 30-41. doi: 10.48311/fsct.2025.83891.0
معصومه صیادی; اکرم آریان فر; علی محمدی ثانی; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری". , 22, 166, 2025, 30-41. doi: 10.48311/fsct.2025.83891.0
صیادی, معصومه, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی, علی, شیخ الاسلامی, زهرا (2025). 'بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری', , 22(166), pp. 30-41. doi: 10.48311/fsct.2025.83891.0
صیادی, معصومه, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی, علی, شیخ الاسلامی, زهرا بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری. , 2025; 22(166): 30-41. doi: 10.48311/fsct.2025.83891.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,976
PDF Download16,004,566