کاظمی کلاکی, رقیه, نجفیان, لیلا, دین پناه, رضا (2025). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز. , 22(166), 192-212. doi: 10.48311/fsct.2025.83984.0
رقیه کاظمی کلاکی; لیلا نجفیان; رضا دین پناه. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز". , 22, 166, 2025, 192-212. doi: 10.48311/fsct.2025.83984.0
کاظمی کلاکی, رقیه, نجفیان, لیلا, دین پناه, رضا (2025). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز', , 22(166), pp. 192-212. doi: 10.48311/fsct.2025.83984.0
کاظمی کلاکی, رقیه, نجفیان, لیلا, دین پناه, رضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند غنی شده با آرد جو جوانه‌زده و پودر تفاله انگور قرمز. , 2025; 22(166): 192-212. doi: 10.48311/fsct.2025.83984.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,782,967
PDF Download15,990,341