میر, نرگس, صحرائیان, بهاره (2025). بررسی تاثیر بهبوددهنده آنزیمی بر کمیت و کیفیت کلوچه سنتی زابلی بر پایه آرد گندم سن‌زده با درجه استخراج متفاوت. , 22(166), 230-423. doi: 10.48311/fsct.2025.83993.0
نرگس میر; بهاره صحرائیان. "بررسی تاثیر بهبوددهنده آنزیمی بر کمیت و کیفیت کلوچه سنتی زابلی بر پایه آرد گندم سن‌زده با درجه استخراج متفاوت". , 22, 166, 2025, 230-423. doi: 10.48311/fsct.2025.83993.0
میر, نرگس, صحرائیان, بهاره (2025). 'بررسی تاثیر بهبوددهنده آنزیمی بر کمیت و کیفیت کلوچه سنتی زابلی بر پایه آرد گندم سن‌زده با درجه استخراج متفاوت', , 22(166), pp. 230-423. doi: 10.48311/fsct.2025.83993.0
میر, نرگس, صحرائیان, بهاره بررسی تاثیر بهبوددهنده آنزیمی بر کمیت و کیفیت کلوچه سنتی زابلی بر پایه آرد گندم سن‌زده با درجه استخراج متفاوت. , 2025; 22(166): 230-423. doi: 10.48311/fsct.2025.83993.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,026
PDF Download16,004,592