همتیان سورکی, عبدالله, پاسالار, هانیه, غنی, عسکر, کیانی, فرزانه (2025). بررسی خصوصیات فیتوشیمایی زرین‌گیاه (Dracocephalum kotschyi): کاربرد آن به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو کیک فنجانی در طول نگهداری در دمای پایین. , 22(166), 12-29. doi: 10.48311/fsct.2025.83836.0
عبدالله همتیان سورکی; هانیه پاسالار; عسکر غنی; فرزانه کیانی. "بررسی خصوصیات فیتوشیمایی زرین‌گیاه (Dracocephalum kotschyi): کاربرد آن به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو کیک فنجانی در طول نگهداری در دمای پایین". , 22, 166, 2025, 12-29. doi: 10.48311/fsct.2025.83836.0
همتیان سورکی, عبدالله, پاسالار, هانیه, غنی, عسکر, کیانی, فرزانه (2025). 'بررسی خصوصیات فیتوشیمایی زرین‌گیاه (Dracocephalum kotschyi): کاربرد آن به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو کیک فنجانی در طول نگهداری در دمای پایین', , 22(166), pp. 12-29. doi: 10.48311/fsct.2025.83836.0
همتیان سورکی, عبدالله, پاسالار, هانیه, غنی, عسکر, کیانی, فرزانه بررسی خصوصیات فیتوشیمایی زرین‌گیاه (Dracocephalum kotschyi): کاربرد آن به عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو کیک فنجانی در طول نگهداری در دمای پایین. , 2025; 22(166): 12-29. doi: 10.48311/fsct.2025.83836.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,966
PDF Download16,004,563