نجفی ورنژاد, کیمیا, کلاته جاری, سپیده, قراچورلو, مریم (2025). اثر موم زنبور عسل و ژل آلوئه‌ورا همراه با نانو امولسیون میخک (Syzygium aromaticum) و اسید سالیسیلیک بر عمر قفسه‌ای و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa). , 22(166), 255-277. doi: 10.48311/fsct.2025.84016.0
کیمیا نجفی ورنژاد; سپیده کلاته جاری; مریم قراچورلو. "اثر موم زنبور عسل و ژل آلوئه‌ورا همراه با نانو امولسیون میخک (Syzygium aromaticum) و اسید سالیسیلیک بر عمر قفسه‌ای و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa)". , 22, 166, 2025, 255-277. doi: 10.48311/fsct.2025.84016.0
نجفی ورنژاد, کیمیا, کلاته جاری, سپیده, قراچورلو, مریم (2025). 'اثر موم زنبور عسل و ژل آلوئه‌ورا همراه با نانو امولسیون میخک (Syzygium aromaticum) و اسید سالیسیلیک بر عمر قفسه‌ای و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa)', , 22(166), pp. 255-277. doi: 10.48311/fsct.2025.84016.0
نجفی ورنژاد, کیمیا, کلاته جاری, سپیده, قراچورلو, مریم اثر موم زنبور عسل و ژل آلوئه‌ورا همراه با نانو امولسیون میخک (Syzygium aromaticum) و اسید سالیسیلیک بر عمر قفسه‌ای و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa). , 2025; 22(166): 255-277. doi: 10.48311/fsct.2025.84016.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,746,141
PDF Download15,969,123