تیمورمقدم, فاطمه, دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه (2025). بررسی سطوح مختلف عصاره شاهدانه بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست آلوئه ورا. , 22(166), 1-11. doi: 10.48311/fsct.2025.83076.0
فاطمه تیمورمقدم; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی. "بررسی سطوح مختلف عصاره شاهدانه بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست آلوئه ورا". , 22, 166, 2025, 1-11. doi: 10.48311/fsct.2025.83076.0
تیمورمقدم, فاطمه, دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه (2025). 'بررسی سطوح مختلف عصاره شاهدانه بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست آلوئه ورا', , 22(166), pp. 1-11. doi: 10.48311/fsct.2025.83076.0
تیمورمقدم, فاطمه, دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه بررسی سطوح مختلف عصاره شاهدانه بر ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست آلوئه ورا. , 2025; 22(166): 1-11. doi: 10.48311/fsct.2025.83076.0
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,970
PDF Download16,004,566