Number of Articles: 30

بررسی فعالیت ضد‌میکروبی جسم سلولی و پالیده کشت حاصل از لاکتوباسیلوس هلوتیکوس در شرایط درون‌تنی و مدل غذایی

Pages 1-10

سید محمد باقر هاشمی; درنوش جعفرپور

بررسی خصیصه‌های رنگی و بافتی دونات کم کالری حاوی مالتودکسترین با استفاده از سامانه بینایی ماشین

Pages 11-21

علی گنجلو; محسن زندی; ماندانا بی مکر

تاثیر زمان و نوع آنزیم بر ویژگی‌های ساختاری و آنتی‌اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین لوبیا سفید (Phaseolus vulgaris L.)

Pages 23-34

نازیلا زینالی نامدار; لیلا روفه گری نژاد; آیناز علیزاده; سید مهدی جعفری جعفری; نارملا آصفی

مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب‌پنیر (whey-less)

Pages 35-46

مهسا کریمپور سهرقه; افشین جوادی; شهین زمردی; نویده انرجان

بررسی فعالیت بازدارندگی آنزیم‌های‌ آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی متابولیت‌های حاصل از کشت سویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس PTCC1900

Pages 47-58

فائزه شیرخان; سعید میردامادی; مهتا میرزایی; بهروز اکبری ادرگانی; نیکو نصوحی

تأثیر افزودن هیدروکلوئید کنجاک بر ویژگی‌های شیمیایی، حسی و بافتی توفو

Pages 59-72

شهرزاد صفرخانلو; فرزانه عبدالملکی

مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)

Pages 73-88

سارا شعبانی; سید ابراهیم حسینی; غلام حسن اسدی; بابک بهشتی; سیده شیما یوسفی

ارزیابی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی در حضور کشت الحاقی تضعیف شده

Pages 89-99

راحله نژاد رزمجوی اخگر

شناسایی مولکولی گونه های کمپیلوباکتر و سالمونلا در نمونه های شیر خام گاو در استان مازندران

Pages 101-108

راحم خوشبخت; حمید رضا کاظمینی; زهرا پناهی

بهینه‌سازی فرآیند استخراج لیکوپن و ترکیبات فنولی از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از پیش‌تیمار میدان الکتریکی پالسی

Pages 109-119

زهرا دولت آبادی; امیر حسین الهامی; سید هاشم اخلاقی فیض آباد; وحید فرزانه; حمید بخش آبادی

درون‌پوشانی اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر: خصوصیات، رهایش کنترل شده و مدل‌سازی ریاضی

Pages 121-133

محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

ارزیابی ویژگی‌های فیلم تقویت شده کیتوزان- صمغ گوار اصلاح شده حاوی عصاره رزماری به منظور کاربرد در بسته‌بندی فعال مواد غذایی

Pages 135-146

لیلا یاوری معروفی; نسیم شهابی; مرجان قربانی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنولی و فلاونوئید کل عصاره گزنه: یک مطالعه آزمایشگاهی

Pages 147-156

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

تخمین ویژگی‌های بیوشیمیایی پرتقال خونی رقم مورو با بکارگیری فن‌آوری ماشین‌بینایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 157-170

مهدیه بشکار; مجید دولتی; ایمان گلپور; حسین میغانی

بررسی تأثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی تفاله انگور بر پارامترهای اکسایشی روغن سویا

Pages 171-182

ابوالفضل بوژمهرانی; بهاره حاجی رستملو; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار; سید مهدی جعفری

اثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت‌های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi)

Pages 183-194

بهاره دایی; صدیف آزادمرد دمیرچی; افشین جوادی; محمدعلی تربتی

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 195-203

حسن برزگر; حسین جوینده

بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری

Pages 205-223

قدسیه علیزاده بهاآبادی; لیلا لک زاده; حمید فروتن فر; حمیدرضا اخوان

مدل‌سازی ریزپوشانی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین و نشاسته اصلاح شده با استفاده از دو روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی

Pages 225-241

فائزه شاهکل; هاجر عباسی; محسن نوروزی مبارکه

استفاده از روش نرو- فازی برای مدلسازی فرآیند آبگیری از برشهای موز به روش اسمز- فراصوت

Pages 243-253

فخرالدین صالحی; رعنا چراغی; مجید رسولی

بررسی اثر خمیرترش آرد گندم کامل حاوی فروکتوالیگوساکارید و باسیلوس کواگولانس IBRC-M 10807 بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت نان حجیم

Pages 255-268

زهرا فرجی نژاد; فروغ محترمی; میرخلیل پیروزی فرد; صابر امیری; حامد همیشه کار; حسین صمدی کفیل

اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک

Pages 269-281

سمیه مشایخ; رضوان پوراحمد; بهروز اکبری آدرگانی; محمدرضا اسحاقی

بررسی تاثیر توان و زمان فرایند فراصوت بر استخراج ایزوله پروتئین از جوانه ماش

Pages 283-301

شهره واحد; حسین عباس تبار اهنگر; مولود نورانی; سمیه تقیان دینانی; مجتبی نصر اصفهانی

بررسی ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکوشیمیایی روغن کاملینای کشت شده در ایران و مقایسه آن با روغن‌های کانولا و آفتابگردان

Pages 303-314

الهه مقصودلو; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

تاثیر استفاده از پوست گوجه فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر خواص فیزیکوشیمیایی و ریزساختار رب گوجه فرنگی

Pages 315-328

سعید امیری نسب سرابی; مصطفی مظاهری طهرانی; محمد حسین حداد خداپرست

جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا

Pages 329-343

فاطمه مشایخ; رضوان پوراحمد; محمد رضا اسحاقی; بهروز اکبری آدرگانی

تاثیرL-آرژنین بر کیفیت، فعالیت پاداکسندگی و عمر انبارمانی میوه انار رقم ملس ساوه

Pages 345-357

سیدمحمد حسینی ملا; سمیه رستگار; ولی اله قاسمی عمران; اورنگ خادمی

تاثیر ازن بر بهبود خواص رئولوژیکی خمیر: ارزیابی آردهای گندم با درجه استخراج مختلف

Pages 359-367

زهرا داودی; مریم رعیت پیشه; محبوبه فضائلی

ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی کنگر فرنگی (Cynara scolymus) بر قارچ‌های عامل پوسیدگی و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

Pages 369-379

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

بررسی اثر اسانس رزماری در فرم‌های نانوامولسیون و آزاد بر ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال

Pages 381-394

احمد موالی زاده; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی; ندا باورصاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,720,735
PDF Download15,957,844