علیزاده بهاآبادی, قدسیه, لک زاده, لیلا, فروتن فر, حمید, اخوان, حمیدرضا (2022). بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری. , 19(125), 205-223. doi: 10.22034/FSCT.19.125.205
قدسیه علیزاده بهاآبادی; لیلا لک زاده; حمید فروتن فر; حمیدرضا اخوان. "بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری". , 19, 125, 2022, 205-223. doi: 10.22034/FSCT.19.125.205
علیزاده بهاآبادی, قدسیه, لک زاده, لیلا, فروتن فر, حمید, اخوان, حمیدرضا (2022). 'بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری', , 19(125), pp. 205-223. doi: 10.22034/FSCT.19.125.205
علیزاده بهاآبادی, قدسیه, لک زاده, لیلا, فروتن فر, حمید, اخوان, حمیدرضا بهینه‌یابی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی نان بدون گلوتن بر پایه آرد کینوای حاوی صمغ زانتان و آنزیم لکاز در طی دوره نگهداری. , 2022; 19(125): 205-223. doi: 10.22034/FSCT.19.125.205
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,365
PDF Download15,979,675