مشایخ, سمیه, پوراحمد, رضوان, اکبری آدرگانی, بهروز, اسحاقی, محمدرضا (2022). اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک. , 19(125), 269-281. doi: 10.22034/FSCT.19.125.269
سمیه مشایخ; رضوان پوراحمد; بهروز اکبری آدرگانی; محمدرضا اسحاقی. "اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک". , 19, 125, 2022, 269-281. doi: 10.22034/FSCT.19.125.269
مشایخ, سمیه, پوراحمد, رضوان, اکبری آدرگانی, بهروز, اسحاقی, محمدرضا (2022). 'اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک', , 19(125), pp. 269-281. doi: 10.22034/FSCT.19.125.269
مشایخ, سمیه, پوراحمد, رضوان, اکبری آدرگانی, بهروز, اسحاقی, محمدرضا اثر نسبت های مختلف استارتر و نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی پنیر سویای پروبیوتیک. , 2022; 19(125): 269-281. doi: 10.22034/FSCT.19.125.269
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,365
PDF Download15,979,675