برزگر, حسن, جوینده, حسین (2022). ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی. , 19(125), 195-203. doi: 10.22034/FSCT.19.125.195
حسن برزگر; حسین جوینده. "ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی". , 19, 125, 2022, 195-203. doi: 10.22034/FSCT.19.125.195
برزگر, حسن, جوینده, حسین (2022). 'ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی', , 19(125), pp. 195-203. doi: 10.22034/FSCT.19.125.195
برزگر, حسن, جوینده, حسین ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مریم گلی تفتانی بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی. , 2022; 19(125): 195-203. doi: 10.22034/FSCT.19.125.195
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,353
PDF Download15,950,884