شعبانی, سارا, حسینی, سید ابراهیم, اسدی, غلام حسن, بهشتی, بابک, یوسفی, سیده شیما (2022). مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM). , 19(125), 73-88. doi: 10.22034/FSCT.19.125.73
سارا شعبانی; سید ابراهیم حسینی; غلام حسن اسدی; بابک بهشتی; سیده شیما یوسفی. "مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)". , 19, 125, 2022, 73-88. doi: 10.22034/FSCT.19.125.73
شعبانی, سارا, حسینی, سید ابراهیم, اسدی, غلام حسن, بهشتی, بابک, یوسفی, سیده شیما (2022). 'مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM)', , 19(125), pp. 73-88. doi: 10.22034/FSCT.19.125.73
شعبانی, سارا, حسینی, سید ابراهیم, اسدی, غلام حسن, بهشتی, بابک, یوسفی, سیده شیما مدل‌سازی و بهینه‌سازی فرمولاسیون سوسیس ماهی حسون (Saurida tumbile) تولید‌شده با حرارت اهمیک به روش سطح پاسخ(RSM). , 2022; 19(125): 73-88. doi: 10.22034/FSCT.19.125.73
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,576
PDF Download15,979,889