مشایخ, فاطمه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمد رضا, اکبری آدرگانی, بهروز (2022). جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا. , 19(125), 329-343. doi: 10.22034/FSCT.19.125.329
فاطمه مشایخ; رضوان پوراحمد; محمد رضا اسحاقی; بهروز اکبری آدرگانی. "جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا". , 19, 125, 2022, 329-343. doi: 10.22034/FSCT.19.125.329
مشایخ, فاطمه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمد رضا, اکبری آدرگانی, بهروز (2022). 'جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا', , 19(125), pp. 329-343. doi: 10.22034/FSCT.19.125.329
مشایخ, فاطمه, پوراحمد, رضوان, اسحاقی, محمد رضا, اکبری آدرگانی, بهروز جدا سازی و بررسی خواص زیست فعال پپتید های حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب پنیر سویا. , 2022; 19(125): 329-343. doi: 10.22034/FSCT.19.125.329
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,578
PDF Download15,979,890