Number of Articles: 31

ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 1-15

فائزه کرمی; مهران اعلمی; هدی شهیری طبرستانی; علیرضا صادقی ماهونک

ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی نانوپوشینه های روغن ماهی و ویتامین E تولید شده با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی

Pages 17-30

سید علی جعفرپور; Fatemeh Mirzaei

بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده

Pages 31-40

عاطفه اصفهانی مهر; سید ابراهیم حسینی; سید مهدی سیدین اردبیلی

خصوصیات ضدباکتریایی و پایداری میکروامولسیون‌های حاوی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent) تهیه شده با فراصوت

Pages 41-51

حبیب اله عباسی; هدا فهیم; محدثه محبوبی; نعمت طهماسبی

مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت

Pages 53-64

زهرا رخ بخش; مهدی کدیور; مهرداد نیاکوثری

تاثیر ویژگی‌های نمونه و توان لامپ مادون‌قرمز بر عمق نفوذ تابش مادون قرمز درون زیره سیاه

Pages 65-78

مهدیه حسنی; مهدی کاشانی نژاد; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی

بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

Pages 79-86

سید اسماعیل رضوی; مینو رستگار; پونه ابراهیمی; شهریار رضایی

تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا –3 ماهی ریزپوشانی شده بر ‌کیفیت و مدت ماندگاری آن

Pages 87-102

عیسی بهرامی زاده; کاوه رحمانی فرح

تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته

Pages 103-112

عاطفه دالوند; محمد گلی

اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی

Pages 113-126

احمد شاکر اردکانی; مریم هاشمی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی

بررسی اثر ترکیبی اینولین و ژلاتین بر ویژگی های کیفی پنیر موزارلا با استفاده از طرح آزمایشی ترکیبی

Pages 127-140

سمیه عباسی اصل; صابر امیری; محمود رضازاد باری

تاثیر بسته‌بندی پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات اکسید روی بر ماندگاری خرمای مضافتی

Pages 141-152

ساجده صادقی پور; حمیدرضا اخوان; احمد شاکر اردکانی; فرشته السادات حسینی

بررسی تاثیر pH بر خصوصیات بافتی گلوتن، گلیادین و گلوتین طبیعی استیله شده توسط روش خوشه‌ای چند متغیره

Pages 153-165

الهه عابدی; مهسا مجذوبی

بررسی میزان باقی مانده آفت کش های مالاتیون و دیازینون در زیتون تخمیری طی فرآیند تولید و فرآوری

Pages 167-183

مصطفی کرمی; رضوان اسماعیلی; سمانه پاشایی

بررسی پروفایل اسید های آمینه و اسیدهای چرب موجود در قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus در واکنش به عناصر روی و آهن

Pages 185-196

کامران صفوی; غلامرضا کاوسی; علی نیازی; سید مرتضی صفوی

تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز

Pages 197-207

مهدی نیکو; حسن احمدی گاولیقی; مهران یاسمی

کاربرد آزمون روزن رانی معکوس در ارزیابی رئولوژیکی پنیر کوارک: اثر نوع سویه پروبیوتیک و زمان نگهداری بر ویژگی های حسی و بافتی

Pages 209-223

مارال سلطان زاده; Seyed Hadi Peighambardoust; جواد حصاری

ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا

Pages 225-237

سودابه محمدی; سید مهدی جعفری; فاطمه آذری کیا; حبیب الله میرزایی

عوامل مؤثر بر پیاده سازی اصول تولید ناب در شرکت های کوچک و متوسط صنایع غذایی استان خوزستان

Pages 239-253

محیا ملا; عنایت عباسی; شهلا چوبچیان; سید داود حاجی میررحیمی

بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب

Pages 255-267

سید علی محمدی; محسن قدس روحانی; مسعود نجف نجفی; مرتضی کاشانی نژاد

تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)

Pages 269-277

مریم گل محمدی; داریوش خادمی شورمستی

تاثیر بسته‌بندی فعال میکروبی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی

Pages 279-290

اعظم امیری; سید محمد حسن مرتضوی; محمد محمودی سورستانی; علیرضا کیاست; زهرا رمضانی

اثر ضدمیکروبی اسانس بهار نارنج بر تعدادی از ریزاندامگان بیماری‌زا با منشاء غذایی و تعیین ترکیبات شیمیایی، فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی‌اکسیدانی آن

Pages 291-304

farideh tabatabaei yazdi; فرشته فلاح; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی

تأثیر پوشش‌ خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب‌پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی

Pages 305-315

عباس جلیل زاده; جواد حصاری; سیدهادی پیغمبردوست; حسین جدیری; عیسی جاویدی‌پور

بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک

Pages 317-325

نازنین عموپور; ماندانا طایفه; فاطمه حبیبی; سیدمصطفی صادقی

بهینه‌سازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری با استفاده از الگوریتم کرم شب‌تاب

Pages 327-341

مصطفی کاشانی نژاد; مسعود نجف نجفی; محسن قدس روحانی; مرتضی کاشانی نژاد

بهینه‌سازی پیش‌تیمار آنزیمی شربت خام چغندرقند با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 343-354

ادریس آرژه; میر خلیل پیروزی فرد; سجاد پیرسا

بررسی فیتوشیمی، خصوصیات تغذیه ای و تغییر در کیفیت گیاه Salicornia persica طی دوره نگهداری

Pages 355-367

فاطمه خدادادی; رضوان موسوی ندوشن

تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل

Pages 369-384

سیده زهرا حسینی; سید مهدی جعفری; هدی شهیری طبرستانی; محمد قربانی; الهام اسدپور

بررسی اثرات عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا

Pages 385-394

شیوا رحمانی

شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها

Pages 395-404

ندا عزیزی تبریز زاد; مهدی سیدین; محمد حجتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,725,470
PDF Download15,959,071