محمدی, سید علی, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود, کاشانی نژاد, مرتضی (2019). بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. , 16(87), 255-267.
سید علی محمدی; محسن قدس روحانی; مسعود نجف نجفی; مرتضی کاشانی نژاد. "بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب". , 16, 87, 2019, 255-267.
محمدی, سید علی, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود, کاشانی نژاد, مرتضی (2019). 'بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب', , 16(87), pp. 255-267.
محمدی, سید علی, قدس روحانی, محسن, نجف نجفی, مسعود, کاشانی نژاد, مرتضی بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. , 2019; 16(87): 255-267.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,669
PDF Download15,980,881