دالوند, عاطفه, گلی, محمد (2019). تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته. , 16(87), 103-112.
عاطفه دالوند; محمد گلی. "تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته". , 16, 87, 2019, 103-112.
دالوند, عاطفه, گلی, محمد (2019). 'تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته', , 16(87), pp. 103-112.
دالوند, عاطفه, گلی, محمد تأثیر غلظت نمک کلرید سدیم بر ویژگی‌های عملکردی کنجاله‌های فندق، بادام‌زمینی، کنجد و پسته. , 2019; 16(87): 103-112.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,669
PDF Download15,980,882