نیکو, مهدی, احمدی گاولیقی, حسن, یاسمی, مهران (2019). تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز. , 16(87), 197-207.
مهدی نیکو; حسن احمدی گاولیقی; مهران یاسمی. "تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز". , 16, 87, 2019, 197-207.
نیکو, مهدی, احمدی گاولیقی, حسن, یاسمی, مهران (2019). 'تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز', , 16(87), pp. 197-207.
نیکو, مهدی, احمدی گاولیقی, حسن, یاسمی, مهران تاثیر شستشو با آب مقطر، اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز. , 2019; 16(87): 197-207.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,661
PDF Download15,980,880