گل محمدی, مریم, خادمی شورمستی, داریوش (2019). تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4). , 16(87), 269-277.
مریم گل محمدی; داریوش خادمی شورمستی. "تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)". , 16, 87, 2019, 269-277.
گل محمدی, مریم, خادمی شورمستی, داریوش (2019). 'تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4)', , 16(87), pp. 269-277.
گل محمدی, مریم, خادمی شورمستی, داریوش تأثیر عصاره زولنگ( Eryngium caucasicum ) در پوشش های خوراکی زانتان و گوار بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (oC 1±4). , 2019; 16(87): 269-277.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,674
PDF Download15,980,884