عموپور, نازنین, طایفه, ماندانا, حبیبی, فاطمه, صادقی, سیدمصطفی (2019). بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک. , 16(87), 317-325.
نازنین عموپور; ماندانا طایفه; فاطمه حبیبی; سیدمصطفی صادقی. "بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک". , 16, 87, 2019, 317-325.
عموپور, نازنین, طایفه, ماندانا, حبیبی, فاطمه, صادقی, سیدمصطفی (2019). 'بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک', , 16(87), pp. 317-325.
عموپور, نازنین, طایفه, ماندانا, حبیبی, فاطمه, صادقی, سیدمصطفی بررسی ویژگیهای پخت در برنج غنی سازی شده با اسید فولیک. , 2019; 16(87): 317-325.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,669
PDF Download15,980,881