شاکر اردکانی, احمد, هاشمی, مریم, میرزاعلیان دستجردی, عبدالمجید (2019). اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی. , 16(87), 113-126.
احمد شاکر اردکانی; مریم هاشمی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی. "اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی". , 16, 87, 2019, 113-126.
شاکر اردکانی, احمد, هاشمی, مریم, میرزاعلیان دستجردی, عبدالمجید (2019). 'اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی', , 16(87), pp. 113-126.
شاکر اردکانی, احمد, هاشمی, مریم, میرزاعلیان دستجردی, عبدالمجید اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی. , 2019; 16(87): 113-126.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,715
PDF Download15,980,899