اصفهانی مهر, عاطفه, حسینی, سید ابراهیم, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2019). بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده. , 16(87), 31-40.
عاطفه اصفهانی مهر; سید ابراهیم حسینی; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده". , 16, 87, 2019, 31-40.
اصفهانی مهر, عاطفه, حسینی, سید ابراهیم, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2019). 'بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده', , 16(87), pp. 31-40.
اصفهانی مهر, عاطفه, حسینی, سید ابراهیم, سیدین اردبیلی, سید مهدی بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده. , 2019; 16(87): 31-40.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,764,665
PDF Download15,980,880