Number of Articles: 30

تحلیل انرژی و اگزرژی فرآیند خشک کردن قطعات سیب در یک خشک‌کن هوای گرم

Pages 11-1

محسن بیگی

بررسی استفاده از خواص لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کانکئی جدا شده از عسل در تهیه آب انار پروبیوتیک

Pages 23-13

لیلا ناطقی; نیلوفر قربانی; ناصر تاج آبادی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و جداسازی اولیه فرکشن های پپتیدی فرآورده تخمیری سس سوراغ

Pages 35-25

مهدی نیکو; رامین مناف فر; مهدی ایمانی; حسن احمدی گاولیقی

پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از ماست لیقوان تبریز

Pages 50-37

محمود توکلی

اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی

Pages 65-51

سیده زهرا سیدالنگی; علی اکبر شیخی کوهسار; مهشید شاملوفر; صابر شزیفیان

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی

Pages 76-67

فریده طباطبایی; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی; سید علی مرتضوی; فخری شهیدی

بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق

Pages 86-77

نینا دلیری; فریبا زینالی; محسن اسمعیلی

تاثیر غلظت‌های متفاوت گلیسرول و سوربیتول بر خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین کانولا

Pages 100-87

فرزانه ولی پور

بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی

Pages 115-101

سجاد قادری; مصطفی مظاهری تهرانی; سید محمد علی رضوی

اثرجایگزین کردن نمک طعام با عصاره گیاه سیاه شور مصری در فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی تولیدی به شیوه فراپالایش: با رویکرد رژیمی

Pages 130-117

صدیقه امیری; امیر شاکریان; محمد حجت الاسلامی; ساحل سها

بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر

Pages 140-131

الهه اکبری; جواد کرامت; مهشید جهادی

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

Pages 152-141

سمیرا بیک زاده; سید هادی پیغمبردوست; مهدی بیک زاده; محمد اصغری جعفرآبادی; عزیز همایونی راد

بررسی سینیتیک استخراج نشاسته از سیبزمینی با مدلهای تحلیلی و تجربی، با بهکارگیری الگوریتم ژنتیک

Pages 164-153

ریحانه حسن زاده; بهروز عباسی سورکی; جواد صیاد امین

بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه

Pages 175-167

نسیم مشگین فر; علیرضا صادقی ماهونک; بهروز اکبری; محمد قربانی; فیدل تولدرا

بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکو شیمیایی فیلم خوراکی ترکیبی ایزوله پروتئین کانولا- ژلاتین

Pages 185-175

آزاده رائیجی; علی معتمدزادگان; یحیی مقصودلو

بهینه سازی ترکیب پوشش خوراکی با کاربرد طرح مرکب بر عمر انباری و خواص کیفی میوه انجیر (Ficus Carica domestica L.)

Pages 206-189

ندا مومنی; میرخلیل پیروزی فرد; محمد علیزاده خالدآباد

بررسی اثر افزودن شیر ارزن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5، باکتری های آغازگر ماست و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک

Pages 219-207

سمیرا فرقانی; سیدهادی پیغمبردوست; جواد حصاری; رضا رضایی مکرم

بررسی اثر آنزیم گلوکزایزومراز بر محلول گلوکزی و هیدرولیز محلول شکر سفید با آنزیم انورتاز جهت تولید شربت با فروکتوز بالا

Pages 230-221

خدیجه شیرانی بیدابادی; محمد حجت الاسلامی

بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 242-231

علی طاهری; افره نصرتی; چکاوک خواجه امیری

تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن

Pages 255-243

مهسا درویشی; محمد حجت الاسلامی; جواد کرامت

تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی

Pages 268-257

علیرضا ملک نژاد; لیلا ناطقی; علیرضا شهاب لواسانی

تاثیر سوکرالوز و مالتیتول برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی ذرت حجیم شده به روش انفجاری شیرین

Pages 279-269

احمد کارگری دهکردی; سارا موحد; بیژن خورشیدپور

تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی

Pages 292-281

شهین زمردی; عزیزه رضایی; اصغر خسروشاهی اصل; حسن ملکی نژاد

مقایسه اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی عصاره های پالپ میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica Lindl.) در پایدارسازی روغن سویا

Pages 306-293

مجتبی دلفانیان; رضا اسماعیل زاده کناری; محمد علی سحری

اثر کیتوزان و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیب‌های پاداکسنده میوه توت‌فرنگی

Pages 317-307

حسین میغانی; ناصر برومند; اسحاق مقبلی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پودر ژله حاوی پودر کدوحلوایی

Pages 328-319

فاطمه کریمی; سید حسین حسینی قابوس

تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن- نشاسته- نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای

Pages 335-329

مهناز بنایان کرمانی; الهام مهدیان; رضا کاراژیان

بررسی تأثیر تکنیک تبادل یونی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکر خام و سفید

Pages 345-337

خدیجه شیرانی بیدابادی; محمد حجت الاسلامی

غنی سازی غلات صبحانه با استفاده از پودر کدوحلوایی

Pages 356-347

فاطمه غفوری; سید حسین حسینی قابوس

بهینه‌سازی پوشش‌دهی در کیک‌های فاقد گلوتن غنی‌شده با بتاکاروتن با روش سطح پاسخ

Pages 369-357

زینب بهاری; داود زارع; سارا موحد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,124
PDF Download15,963,904