طاهری, علی, نصرتی, افره, خواجه امیری, چکاوک (2018). بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ. , 15(76), 242-231.
علی طاهری; افره نصرتی; چکاوک خواجه امیری. "بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ". , 15, 76, 2018, 242-231.
طاهری, علی, نصرتی, افره, خواجه امیری, چکاوک (2018). 'بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ', , 15(76), pp. 242-231.
طاهری, علی, نصرتی, افره, خواجه امیری, چکاوک بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی عصاره جلبک قهوه ای (Sargassum glaucescens) در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2018; 15(76): 242-231.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,088
PDF Download15,989,335