درویشی, مهسا, حجت الاسلامی, محمد, کرامت, جواد (2018). تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن. , 15(76), 255-243.
مهسا درویشی; محمد حجت الاسلامی; جواد کرامت. "تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن". , 15, 76, 2018, 255-243.
درویشی, مهسا, حجت الاسلامی, محمد, کرامت, جواد (2018). 'تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن', , 15(76), pp. 255-243.
درویشی, مهسا, حجت الاسلامی, محمد, کرامت, جواد تولید مربای سیب با کالری کاهش‌یافته با استفاده از سوکرالوز و مالتودکسترین به جای شکر و بررسی ویژگی‌های کیفی آن. , 2018; 15(76): 255-243.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,082
PDF Download15,989,332