ملک نژاد, علیرضا, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا (2018). تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی. , 15(76), 268-257.
علیرضا ملک نژاد; لیلا ناطقی; علیرضا شهاب لواسانی. "تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی". , 15, 76, 2018, 268-257.
ملک نژاد, علیرضا, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا (2018). 'تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی', , 15(76), pp. 268-257.
ملک نژاد, علیرضا, ناطقی, لیلا, شهاب لواسانی, علیرضا تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی. , 2018; 15(76): 268-257.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,754,790
PDF Download15,975,207