زمردی, شهین, رضایی, عزیزه, خسروشاهی اصل, اصغر, ملکی نژاد, حسن (2018). تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی. , 15(76), 292-281.
شهین زمردی; عزیزه رضایی; اصغر خسروشاهی اصل; حسن ملکی نژاد. "تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی". , 15, 76, 2018, 292-281.
زمردی, شهین, رضایی, عزیزه, خسروشاهی اصل, اصغر, ملکی نژاد, حسن (2018). 'تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی', , 15(76), pp. 292-281.
زمردی, شهین, رضایی, عزیزه, خسروشاهی اصل, اصغر, ملکی نژاد, حسن تأثیر کازئینات سدیم و عصاره نعناع فلفلی بر میزان پروتئولیز و خاصیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین در ماست پروبیوتیک بدون چربی. , 2018; 15(76): 292-281.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,826
PDF Download15,989,718