قادری, سجاد, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی (2018). بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی. , 15(76), 115-101.
سجاد قادری; مصطفی مظاهری تهرانی; سید محمد علی رضوی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی". , 15, 76, 2018, 115-101.
قادری, سجاد, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی (2018). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی', , 15(76), pp. 115-101.
قادری, سجاد, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگی‌های آن با بستنی معمولی. , 2018; 15(76): 115-101.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,078
PDF Download15,989,331