اکبری, الهه, کرامت, جواد, جهادی, مهشید (2018). بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر. , 15(76), 140-131.
الهه اکبری; جواد کرامت; مهشید جهادی. "بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر". , 15, 76, 2018, 140-131.
اکبری, الهه, کرامت, جواد, جهادی, مهشید (2018). 'بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر', , 15(76), pp. 140-131.
اکبری, الهه, کرامت, جواد, جهادی, مهشید بررسی اثر سبوس گندم با اسید فیتیک کاهش یافته بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ برگر. , 2018; 15(76): 140-131.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,076
PDF Download15,989,331