سیدالنگی, سیده زهرا, شیخی کوهسار, علی اکبر, شاملوفر, مهشید, شزیفیان, صابر (2018). اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی. , 15(76), 65-51.
سیده زهرا سیدالنگی; علی اکبر شیخی کوهسار; مهشید شاملوفر; صابر شزیفیان. "اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی". , 15, 76, 2018, 65-51.
سیدالنگی, سیده زهرا, شیخی کوهسار, علی اکبر, شاملوفر, مهشید, شزیفیان, صابر (2018). 'اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی', , 15(76), pp. 65-51.
سیدالنگی, سیده زهرا, شیخی کوهسار, علی اکبر, شاملوفر, مهشید, شزیفیان, صابر اثر عصاره های مختلف بره موم بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای در شرایط یخچال: ترکیبات شیمیایی، ارزیابی میکروبی و حسی. , 2018; 15(76): 65-51.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,091
PDF Download15,989,338