Number of Articles: 30

جداسازی و تشخیص گونه های مخمر روغنیSAGSGC Candida Orthopsilosi با استفاده از ژن ریبوزومی از ماهی سوف و بهینه سازی تولید روغن و توده زیستی از آن

Pages 12-1

لیلا قاسمی; حمیدرضا صمدلوئی; حسین جلالی; شاهرخ قرنجیک

بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی

Pages 25-13

سیده نرگس مظلومی; علیرضا صادقی ماهونک

بکارگیری روش شبکه‌های عصبی مصنوعی در بررسی و تخمین برخی مشخصه‌های خشک‌کردن بادنجان و شلغم در یک خشک‌کن ترکیبی مایکروویو- همرفتی

Pages 45-27

محمد کاوه

غنی‏سازی کلوچه بدون گلوتن با آرد شبه غلات کینوآ، آمارانت و گندم سیاه

Pages 56-47

غلامحسین حقایق; اسماعیل عطای صالحی

کاربرد آرد دانه خربزه و امولسیفایر لستین به‏عنوان جایگزین چربی در تولید بیسکوئیت کم‏چرب

Pages 66-57

غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه ‏زاد

بررسی تنوع زیستی باکتری‌های اسید لاکتیک دوغ محلی مشهد با استفاده از روش آنالیز ژن 16S rRNA و تعیین توانایی پروبیوتیکی سویه‌های جدا شده از آن

Pages 78-67

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

Pages 89-79

شیما جلدانی; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; نیازعلی سپهوند

اعتباربخشی روش اندازه گیری آفلاتوکسینM1 در ماست

Pages 98-91

مهسا تبری; خشایار تبری; زهرا سالاری

تاثیر افزودن آرد خرفه بر خواص رئولوژیکی خمیر وکیفی نان مسطح بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 112-99

فاطمه رضاقلی; سارا موحد; بابک غیاثی طرزی

مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از دانه‌های آفتابگردان با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی در مقیاس صنعتی

Pages 113-122

حمید بخش آبادی; مرضیه وحدانی; معصومه مقیمی; مسعود بذرافشان; شیلان رشیدزاده; ابولفضل بوژمهرانی

ترشح لیپاز و تولید دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه آئورانتیوکیتریوم رشد یافته در روغن کتان

Pages 123-134

ندا آموزیان; شهریار شاکری; محمود ملکی; احمد شاکری

اثر پرتودهی اشعه گاما بر خصوصیات کیفی میوه انار در طول انبار سرد

Pages 146-135

میثم اشتری; اورنگ خادمی; محمود سوف باف سرجمعی; حمیده افشار منش; محمدعلی عسکری سرچشمه

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

Pages 147-158

نگین یوسفی; فریبا زینالی; محمد علیزاده خالدآباد

تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی

Pages 159-170

مریم قنادرضایی; اکرم آریان فر; زهرا شیخ الاسلامی

مقایسه اثرات سدیم تری پلی فسفات، سدیم هگزا متا فسفات و تترا سدیم پیروفسفات بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ران عمل آمده گاو

Pages 171-181

محمدرضا خانی; الهام زمانی; شادی مهدیخانی

بررسی اثر نوع مخمر، زمان تخمیر و اثرات متقابل آنها بر قدرت تولید گاز مخمر نانوایی به روش‌ حجم سنجی گازوگرافی

Pages 191-183

زهرا کسائی; عزیز همایونی راد; حمیده همایونی راد

اثر سینرژیک لیزوزیم در پوشش کیتوزان حاوی اسانس زیره سبز

Pages 200-193

مژگان حیدری; پیمان مهستی شتربانی; افشین آخوندزاده بستی

سینتیک کاهش قند‌های احیا کننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی

Pages 201-211

حامد بیکی; ناصر همدمی; محمد شاهدی باغ خندان; سید امیر حسین گلی; جلال پورتقی; محمد آریاشاد

ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان

Pages 213-224

اعظم حاج محمدی; میرخلیل پیروزی فرد; محمد شاهدی; محمد علیزاده

ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)

Pages 225-236

مسعود یاورمنش; فریبا قیامتی یزدی; پرنیان پزشکی

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کاکوتی به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ

Pages 237-248

احمد رجایی; حسین میرزایی مقدم; نوشین برادران

خشک کردن برگ گیاه پولک(Stachys schtschegleevii Sosn.) پیش تیمار شده با فراصوت و بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن

Pages 249-262

هما خدایی; نارملا آصفی

تشکیل کانژوگه های لیزوزیم-دکستران با استفاده از حرارت دهی مایکروویو

Pages 263-270

محمد حسین مولایی فر; مهرداد نیاکوثری; محمود امین لاری

تاثیر پودر بزرک بر خواص ضد اکسایشی، میکروبی و حسی شکلات

Pages 271-282

زهرا حسن نژاد; صدیف آزادمرد دمیرچی; محمود صوتی خیابانی; سیدهادی پیغمبردوست; هانیه رسولی پیروزیان

ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2 ) در اشرشیا کلیO157 H7با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام

Pages 283-291

سیما انصاری; مسعود یاورمنش

بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)

Pages 293-304

وجیهه محمودی; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی

بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل

Pages 305-314

سمیرا عیسی زاده رازلیقی; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی; مهدی کاشانی نژاد; حبیب الله میرزایی

اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای خمیر و کیک برنجی

Pages 315-323

فخرالدین صالحی; اشرف گوهری اردبیلی; مریم ساترابی; فاطمه سوری

اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی

Pages 325-336

زهرا غلامی منظور; ابراهیم احمدی; مصطفی کرمی

فرمولاسیون نانوامولسیون از اسانس مریم گلی (Salvia hypoleuca) و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

Pages 337-348

ساسان قره‌نقده; حمیدرضا صمدلوئی; محمود صوتی خیابانی; سامان قره‌نقده

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,864,340
PDF Download16,047,601