غلامی منظور, زهرا, احمدی, ابراهیم, کرمی, مصطفی (2017). اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی. , 14(70), 325-336.
زهرا غلامی منظور; ابراهیم احمدی; مصطفی کرمی. "اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی". , 14, 70, 2017, 325-336.
غلامی منظور, زهرا, احمدی, ابراهیم, کرمی, مصطفی (2017). 'اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی', , 14(70), pp. 325-336.
غلامی منظور, زهرا, احمدی, ابراهیم, کرمی, مصطفی اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی. , 2017; 14(70): 325-336.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,172,562
PDF Download16,181,089