قنادرضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا (2017). تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی. , 14(70), 159-170.
مریم قنادرضایی; اکرم آریان فر; زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی". , 14, 70, 2017, 159-170.
قنادرضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا (2017). 'تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی', , 14(70), pp. 159-170.
قنادرضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا تأثیر ژل امولسیفایرحاوی داتم و منوگلیسرید بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک فنجانی. , 2017; 14(70): 159-170.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,852
PDF Download16,067,885