جلدانی, شیما, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن, سپهوند, نیازعلی (2017). بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ. , 14(70), 89-79.
شیما جلدانی; بهزاد ناصحی; حسن برزگر; نیازعلی سپهوند. "بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ". , 14, 70, 2017, 89-79.
جلدانی, شیما, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن, سپهوند, نیازعلی (2017). 'بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ', , 14(70), pp. 89-79.
جلدانی, شیما, ناصحی, بهزاد, برزگر, حسن, سپهوند, نیازعلی بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ. , 2017; 14(70): 89-79.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,125,547
PDF Download16,164,489