محمودی, وجیهه, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان (2017). بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares). , 14(70), 293-304.
وجیهه محمودی; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی; هومان مولوی. "بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)". , 14, 70, 2017, 293-304.
محمودی, وجیهه, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان (2017). 'بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares)', , 14(70), pp. 293-304.
محمودی, وجیهه, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد, مولوی, هومان بررسی ترکیب اسید های چرب و کیفیت روغن استخراج شده از پساب پخت مقدماتی تون ماهیان در کارخانجات کنسرو سازی، اسکیپ جک(Katsuwonus pelamis) و یلوفین (Thunnus albacares). , 2017; 14(70): 293-304.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,183,270
PDF Download16,184,869