حاج محمدی, اعظم, پیروزی فرد, میرخلیل, شاهدی, محمد, علیزاده, محمد (2017). ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان. , 14(70), 213-224.
اعظم حاج محمدی; میرخلیل پیروزی فرد; محمد شاهدی; محمد علیزاده. "ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان". , 14, 70, 2017, 213-224.
حاج محمدی, اعظم, پیروزی فرد, میرخلیل, شاهدی, محمد, علیزاده, محمد (2017). 'ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان', , 14(70), pp. 213-224.
حاج محمدی, اعظم, پیروزی فرد, میرخلیل, شاهدی, محمد, علیزاده, محمد ارزیابی تأثیر استفاده از صمغ کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری نوشیدنی حاوی دانه ریحان. , 2017; 14(70): 213-224.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,125,546
PDF Download16,164,489