Number of Articles: 19

بررسی شرایط استخراج عصاره هسته زیتون با استفاده از دستگاه هموژنایزر اولتراسونیک و ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی آن‌ها

Pages 1-15

عباس نمدی پور; حبیب الله میرزایی; محمد علی سحری; منصوره هوشیار

فرمولاسیون نوشیدنی ایزوتونیک برپایه ی پرمیت آب پنیر حاوی پروبیوتیک و پپتیدهای آب پنیر انکپسوله‌شده در آلژینات

Pages 16-28

مریم سلطانی; محمد ربانی; وحید مفید; امیرمحمد مرتضویان

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی با وزن‌های مولکولی مختلف حاصل از ضایعات کفال ماهیان دریای خزر

Pages 29-41

سید محمود ربیعی; سکینه یگانه; مینا اسمعیلی خاریکی

اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1 و اکراتوکسین A در نمونه های شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر امواج مایکروویو در کاهش غلظت آن‌ها

Pages 42-57

اکبر بدلی; افشین جوادی; محمدرضا افشار مقدم; زهره مشاک

Effect of microwave roasting pretreatment on extraction efficiency and quality characteristics of pistachio oil

Pages 58-72

بیتا فرج پور; صدقیه سلیمانی فرد; سید محمد احمدی; سمیه نیک نیا; علی دینی

بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست کم چرب با افزودن صمغ دانه شنبلیله و ریحان و بررسی تاثیر آن بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم

Pages 73-89

سینا خادمی دهکردی; مریم جعفری

بررسی تاثیر افزودن شیر سویا، جو و بادام بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکی

Pages 90-103

زهرا ارجائی; یاسمن جوکار

بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و صمغ عربی حاوی ناتامایسین بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی پسته خام

Pages 104-121

سمانه اسلامی; راضیه پرتوی; حجت اله شکری; محبوبه زارع; داریوش عزیزیان

بررسی اثر نانوذرات سلنیوم بر کیفیت و ماندگاری میوه گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum L. cv Roma)

Pages 122-136

قاسم کاشانی; الهام دانائی

درک و نگرش مصرف کنندگان نسبت به فرآورده‌های گوشتی در شهر تهران

Pages 137-155

مرجان باژن; مجید امین زارع; فرنام شفیعی ثابت; زهره ادب; هدایت حسینی

اثر سرعت اولتراتوراکس بر خصوصیات اسانس پوست گریپ فروت ریزپوشانی شده با صمغ آلژینات

Pages 156-170

سمانه محمد خشت چین; رضا فرهمندفر; جمشید فرمانی

تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون

Pages 171-184

زهرا شیخ الاسلامی; مهدی کریمی; بهاره صحرائیان; مجتبی هادیان

بررسی تاثیر اینولین و کلرید کلسیم بر ویسکوزیته و ویژگی‌های رنگی پنیر ریکوتا سین بیوتیک

Pages 185-198

مرجانه صداقتی; ریحانه کاوند

تهیه امولسیون ساختار یافته آب در روغن (W/O) کم-اشباع بدون ترانس بر پایه روغن کانولا و اولئوژلاتورهای لیپیدی به عنوان جایگزین کره

Pages 199-222

محمد رزم پور; جمشید فرمانی; جعفر محمد زاده میلانی; تیمور محمدی

بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و خاصیت ضدقارچی عصاره پوست انار با استفاده از حلال‌های مختلف

Pages 223-234

الهام آذرپژوه; شهین زمردی; پروین شرایعی

تاثیر عصاره اتانولی دانه خار مریم (Silybum marianum) استخراج شده با کمک فراصوت بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 250-264

مطهره مزیدی; سعیده عربشاهی دلویی; سید حسین حسینی قابوس

مقایسه وضعیت های بازتابشی و تقابلی طیف سنجی فروسرخ نزدیک در امکان سنجی تشخیص غیرمخرب تازگی پودر گیاه دارویی سیر (Garlic)

Pages 265-277

رضا محمدی گل; محمود کریمی; رضا شاه حسینی

بهینه‌سازی ترکیب ماست همزده پروبیوتیک حاوی سویه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسLA5 به روش سطح پاسخ

Pages 278-291

مریم پیرایش اسلامیان; جواد حصاری; مهناز منافی دیزج یکان

ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضدقارچی اسانس زردچوبه (L. Curcuma longa)

Pages 292-306

نوشین جعفری نژاد; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; حسین جوینده; محمد حجتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,383
PDF Download15,968,742